Gaduh patarosan? Telepon kami:+ 86-13407544853

Lapisan ganda dirasa

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Mesin kertas Lapisan Ganda dirasa kalebet struktur komposit 1 + 1 sareng lapisan ganda struktur benang MD. 1 + 1 struktur komposit BOM diwangun ku dua kandel anu béda tina bahan dasar. Duanana bahan dasar ieu tiasa dirobih janten pangwangunan sareng ukuran anu bénten-bénten sareng kabutuhan mesin kertas anu béda. Éta ngolah kualitas luhur sapertos résistansi pencét-luhur, kalenturan anu saé, perméabilitas anu saé, stabilitas ukuran anu saé, kirang perpanjangan, kakuatan tarik anu hadé sareng tiasa ngaleungitkeun tanda hampa, tanda liang buta, tanda alur sareng sajabana Ngalarapkeun seueur jinis pencét sapertos : pencét alur, pencét sedot vakum, multi-pencét, diaméter pencét-roll ageung pencét anu tiasa ngahasilkeun kertas percetakan kelas tinggi, kertas koran, kertas téknis, kertas bungkus, papan kertas tingkat tinggi jsb

双层

Fitur utama:

1. kapasitas anti compaction tinggi.

2. Élastisitas pisan tinggi na recoverability.

3. Drainabilitas anu kuat pikeun volum batal anu langkung ageung.

4. Lila nahan waktos tahan maké sareng kakuatan plastik tina raos.

5. Lemes karasa permukaan komo distribusi tekanan.

Kaunggulan:

• Tenun: anyaman sajajalan, stabilitas anu saé, tiasa ninun lawon dasar monofilament

• lawon: sadayana serat impor, tinggi-lemes ness

• Pasipatan: kagancangan mimiti luhur, tahan suhu luhur, jalan stabil

• Rengse: nyeuseuh, pra-kompak

Lapisan Ganda Dirasa

Rarangken dirasa

Aplikasi

Parameter Téknis

Lapisan Ganda Dirasa

Lapisan Ganda Ngabentuk Dirasa

Mesin kertas

Multi-Silinder, Super Ngabentuk, Fourdrinier, Kawat Superposisi, Mesin Kawat Kertas Kawat Nip jsb kanggo sababaraha jinis mesin kertas

Ngaraos GSM

950-1450g / m2

Ngarasa Toleransi GSM

± 4%

Lapisan Ganda Pencét Dirasa

Laju digawé

≤1000m / mnt

Permeabilitas hawa

30-110cfm

Lapisan Ganda Composite Special Press Dirasakan

Jenis kertas

≥8g / m2 sagala rupa kertas

Kakuatan regangan

≥3000N / 5cm

Perséntase manjangan

≤0,6%

Lapisan Ganda Dirasa Top

Tekanan garis

60-200KN / m

Variasi Width

± 2cm


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk