Lapisan kaping pindho dirasakake

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Mesin kertas Lapisan Ganda sing dirasakake kalebu struktur komposit 1 + 1 lan struktur benang MD kaping pindho. 1 + 1 struktur komposit BOM kalebu rong kekandelan bahan dasar sing beda. Kaloro bahan dasar kasebut bisa diowahi dadi konstruksi lan ukuran sing beda-beda kanggo memenuhi persyaratan mesin kertas sing beda-beda. Ngolah sifat-sifat berkualitas tinggi kayata resistensi penet dhuwur, keluwesan sing apik, permeabilitas sing apik, stabilitas ukuran sing apik, kurang dawa, kekuatan tarik sing apik banget lan bisa ngilangi tandha vakum, tandha bolongan buta, tandha alur lsp. Nglamar macem-macem jinis pers kayata : press alur, press nyedhot vakum, multi-press, press nip-roll berdiameter gedhe sing bisa ngasilake kertas cetak kelas dhuwur, kertas koran, kertas teknis, kertas kemasan, papan kertas bermutu tinggi lsp

双层

Fitur utama:

1. Kapasitas anti-kompaksi sing dhuwur.

2. Elastisitas lan pemulihan sing dhuwur banget.

3. Kemampuan kerusakan sing luwih gedhe kanggo volume sing luwih gedhe.

4. Suwe tahan tahan nyandhang lan kekuatan plastik saka rasane.

5. Permukaan sing dirasakake alus lan malah distribusi tekanan.

Kaluwihan:

• Tenun: tenunan tanpa wates, stabilitas sing apik, bisa nenun kain dhasar monofilamen

• Kain: kabeh serat sing diimpor, apik banget

• Properti: kacepetan wiwitan sing dhuwur, tahan suhu dhuwur, mlaku stabil

• Rampung: ngumbah, pra-kompaksi

Layer kaping pindho dirasa

Seri dirasa

Lamaran

Parameter Teknis

Layer kaping pindho dirasa

Lapisan Gandha Mbentuk dirasa

Mesin kertas

Multi-Silinder, Super Forming, Fourdrinier, Superposition Wire, Nip Wire Paper Making Machine lsp kanggo macem-macem jinis mesin kertas

Rasane GSM

950-1450g / m2

Toleransi GSM sing dirasa

± 4%

Layer Pencet kaping pindho Dirasakake

Kacepetan nyambut gawe

≤1000m / mnt

Permeabilitas Udara

30-110cfm

Lapisan Gandha Rasane Tekan Komposit Khusus

Jenis kertas

≥8g / m2 kabeh jinis kertas

Kekuwatan Tensile

≥3000N / 5cm

Persentase Elongation

≤0,6%

Lapisan Gandha Paling Dirasakake

Tekanan garis

60-200KN / m

Variasi Jembar

± 2cm


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk